Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Нина Никол отпразнува благотворителен рожден ден

Снимка: Facebook

Нина Никол отпразнува шумно и весело рождения си ден. Светската журналистка по традиция отпразнува празника си благотворително. От пет години вместо цветя и подаръци нейните гости носят храни, играчки, дрехи и лакомства за децата от Дом Надежда в кв. Младост.

Както винаги на щастливото събитие бяха едни от най-известните българи, предимно от сферата на шоубизнеса. Специално за рожденичката Happy Birthday пяха Андреа, Анна-Мария и Бриана. Гостите на Нина Никол я зарадваха с много красиви букети, но също и заръчаните дрехи и играчки за децата.

Към инициативата й се включиха Мис България 2006 Галена Димова, Мисис България Галина Недялкова, Христо Сираков, журналистката Светослава Тадаръкова, финалистката от Милионер търси съпруга Дарина Гиздова и др. Сред другите гости на рожденичката бяха дизайнерката Краси Стефанова, Ива Атанасова, Патриция Кирилова, Радо Шоу, Светлана терзиева- Сесил и др.

Самата Нина Никол сподели, че се гордее със своята инициатива. Преди години, когато се е отказала от материалните подаръци, тя е била първата, която се е заела да помага на деца, лишени от родителски грижи именно по този начин. Журналистката, ПР и продуцент си има всичко и затова е решила да даде малко усмивки и радост и на тези деца.

Тя е изключително щастлива от факта, че след нея много популярни личности са подкрепили идеята и също са започнали да правят рождените си дни в помощ на някоя благотворителна инициатива.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha