Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Почитателка изненада Румяна Попова с уникален колаж

Снимка: Diapason Records

Румяна Попова получи оригинален подарък за рождения си ден от своя почитателка. Звездата на Diapason Records бе изненадана с уникален колаж от снимки, създаден от нейната фенка.

Дамата, направила артистичното творение, се казва Ралица Чучукова. Тя е от Благоевград и от години е сред най-заклетите почитатели на македонския славей. Следи всички нейни изяви и винаги, когато има възможност присъства на концертите на фолклорната изпълнителка. Преди три години двете се запознават лично и оттогава между тях се създава и приятелство.

Ралица не пропуска да поздрави своята любимка за нито един празник. Специално за рождения ден на певицата, който беше през миналата седмица, тя създава оригинален колаж с любимите си снимки на Румяна Попова през годините.

За съжаление, на самия ден звездата на Diapason Records отсъства от града и не успява да получи лично подаръка си, но веднага след завръщането си в Благоевград, се среща с Ралица и остава очарована от изненадата.

„Много се развълнувах, когато получих този подарък. Това е доказателство за огромно уважение и обич. Моментът да видиш любовта в очите на един човек и да осъзнаеш колко много цени труда ти и харесва музиката, която правиш, е най-прекрасният за всеки артист. Това дава стимул да продължиш напред”, сподели изпълнителката.

„Наистина съм много благодарна за страхотния колаж, който ми е направила Ралица. Със сигурност, ще го поставя на видно място в дома ми”, каза още тя.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha