Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Тервел и Стойко напуснаха къщата на VIP Brother

Снимка: Нова ТВ

Тервел Пулев и Стойко Сакалиев напуснаха къщата на VIP Brother след оспорвана битка. Боксьорът завърши на 7-ма позиция, а веднага след него се нареди Сакалиев.

В началото на лайфа Ники Кънчев изненада всички в студиото с новината, че за Ваня Червенкова са гласували повече от 80% от зрителите. Оказа се обаче, че по-голямата част от тези гласове са дошли от четири еднакви номера. Самата Ваня заяви, че няма никаква представа и не е организирала предварително това, но явно приятелите й са я подкрепили по категоричен начин. Бизнес дамата също опроверга информацията, че е спонсор на риалити формата и пожела да се яви пред детектора налъжата, за да даде достоверност на думите си.

Зрителите на Нова ТВ чуха есетата на всеки от съквартирантите, сред които силно се отличи това на Лияна. Гостите в студиото категорично заявиха, че именно нейното есе е било най-искрено. Станка пък избра тактиката на импровизацията и не написа есе, а вместо това каза, че обича всички и оставя на публиката да прецени дали да я обяви за победител.

Малко по-късно станаха ясни първите трима финалисти - Ваня Червенкова, Станка Златева и Пламен Медаров. Голямата изненада на вечерта бе напускането на Tервел Пулев, който бе считан за един от най-сигурните финалисти и претенденти за първото място. Заедно с него си тръгна и Стойко Сакалиев, който впечатли цяла България със своя позитивизъм. Лияна и Мариан Кюрпанов са другите двама съквартиранти, които отиват на финал.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha