Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Анджелина Джоли ще режисира нов филм

Снимка: flicksandbits.com

Анджелина Джоли в момента е в преговори да режисира предстоящия филм по книгата на Лора Хиленбранд, 'Unbroken'.

Историята е за живота на човек състезавал се на Олимпийските игри в Берлин, след което участвал във Втората Световна Война като бомбардировач.

"Прочетох брилянтната книга на Лора Хиленбранд и бях толкова потресена от историята на Луис Замперини, че веднага започнах да се боря за възможността да направя този филм. Луис е истински герой и човек с изключителна варя и кураж. За мен е голяма чест да мога да разкажа историята му", споделя 37-годишната актриса.

Това е вторият й опит като режисьор след дебюта й с 'В земя на кръв и мед' (In the Land of Blood & Honey).

Слабостта на Анджелина към силните характери и разтърсващите човешки съдби подбуди актрисата да поеме нещата в свои ръце.

"В живота си и в работата си Анджелина избира истории и каузи, включващи велики страдания и триумф извън човешките възможности", казаха Адам Фогелсън и Дона Ленгли от Universal Pictures в изявление и допълниха:
"Тя има реална възможност да илюстрира неговата сила и човешки дух, което ще бъде от съществено значение за пресъздаването на историята на Луис".

Е, няма как след такава морална подкрепа да не се получи брилянтен резултат. Дано този път половинката на Брад Пит успее да разгърне потенциала си.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha