Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Андреа и Алек Сандър впечатлиха международната преса

Снимка: Иван Йорданов

Андреа за пореден път успя да накара хората да говорят за нея. Представянето й на концерта на телевизия Planeta се превърна в една от най-коментираните теми у нас през последните няколко дни.

Изпълнението й с Алек Сандър обаче успя да впечатли и световния новинарски лидер CNN. Това бе една от първите чуждестранни медии, които отразиха представянето на Андреа и Алек Сандър на Годишните награди на Planeta.

В своя сайт те отбелязват факта, че с шоуто си на сцената и с песента Peaceful Place двамата изпълнители са отправили призив към младите хора не само в България, но и навсякъде по света.

Посланието на двамата изпълнители бе отразено в новинарски страници и в Русия, Хърватска, Германия и САЩ, където се говори за хуманистичния им призив.

След концерта у нас имаше много коментари по повод представянето на Андреа. Забелязваха се обаче и мнения, според които певицата се е представила по-слабо от всякога.

Явно идеята на Андреа и Алек Сандър е успяла да докосне повече чужденците, отколкото нейните сънародници. Факт е обаче, че двамата успяха да провокират вниманието на аудиторията и да накарат част от хората да се замислят кои са истинските неща в живота ни.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha