Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Анелия накара Антон Хекимян да запее

Снимка: Planeta

Анелия отвори дома си за предаването Тази неделя и с усмивка посрещна Антон Хекимян и оператора на предаването. Певицата се беше подготвила подобаващо с богата трапеза и домашно приготвена баница от майката на изпълнителката.

Антон Хекимян не можа да устои на чара на Анелия, когато тя го накара да запее заедно с нея. Така репортерът на bTV без притеснение запя и показа, че има и други начини, с които би могъл да изкарва прехраната си.

Певицата сподели, че не е забравила момичето, което преди 10 години е подписало договора с фирма Payner. Просто сега то е пораснало и се е променило. Показвайки многото си различни награди, тя добави, че по никакъв начин те не са изненада за нея, защото винаги е максималист и изпипва нещата. Явно трудът й се оценява от другите.

На 1-ви юли талантливата изпълнителка имаше рожден ден. Пожелала си е да намери мъж до себе си, който да я накара да се почувства повече жена. Всички нейни близки знаели, че тя е с доста силен характер и умее да се справя сама с трудностите, но вече й се искало да е малко по-слаба и да има мъж, който да се грижи за нея.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha