Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Братовчед на Цветелина Янева подписа с Payner

Снимка: Planeta

Карлос подписа договор с музикална компания Payner. Новото му видео вече се завъртя в ефира на телевизия Planeta. То е към песента Друга порода, която е по музика и аранжимент на Лукас Каломирис и текст на самия певец. Записите са направени с Мартин Биолчев, който е смесил песента.

Клипът е монтиран от режисьора Николай Скерлев. Той е доста по-различен от останалите в жанра и е заснет в Нова Зенландия и Сингапур. Любопитен факт е, че някои от кадрите са реализирани в селцето Хобитън, което е снимачна площадка на филмите Хобит и Властелинът на пръстените. Младият изпълнител определя видеото като любителско, туристическо и естествено. В него няма излишен блясък и грим, а са показани повече кадри и интересни неща.

Това не е първото парче на Карлос. Той представи няколко проекта като самопродуциращ се, но вече ще разчита на големия екип на фирма Payner. Малко известен факт е, че Карлос е братовчед на Цветелина Янева. Самата тя сподели видеото на страницата си в социалната мрежа Facebook и честити на певеца за присъединяването му към най-голямата музикална компания у нас.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha