Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Вижте първите Мис и Мистър Студент

Зимният дворец в столичния Студентски град събра най-очарователните и атрактивни студенти от цялата страна. На специална церемония, преминала под знака на доброто настроение и хубавата музика, бяха отличени първите Мис и Мистър Студент.

Победители станаха 21-годишната Добрина Димитрова от Бургас и 24-годишният Иван Манчев от Пловдив.

Те и конкурентите им преминаха през три тура, в които се разходиха по сцената с някои доста интересни тоалети. Началото поставиха с народни носии от различни региони. Във втория кръг, в който публиката се запозна с тях поименно, дефилираха само по бански и показаха своята спортна подготовка, демонстрирайки няколко вида спорт. За финал 17-те момичета и 13-те момчета, преминали първоначалните кастинги, заложиха на спортно-елегантни тоалети.

Специалната изненада, която организаторите бяха подготвили за гостите, бяха гост-звездите. За да поразчупят обстановката и да накарат публиката да се включи в партито с много танци, на сцената се качиха хип-хоп бандите No Comment и Ice Cream. Черешката на тортата беше любимецът на всички тийнейджърки Криско.

След края на същинското шоу към купона със своите песни се присъединиха още Ъпсурт, 100 Кила, DJ Dias и ансамбъл Българе. За изкусните движения пък се погрижиха момичетата от балет Нова.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha