Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Вила Роза сред най-гледаните филми у нас

Ако сте почитатели на Седмото изкуство и се чудите какво да гледате, може би интересът на родната публика за последната седмица ще ви ориентира. Предлагаме ви да подкрепите българското кино като отделите два часа за първия наш психотрилър Вила Роза с Калин Врачански, Елена Петрова, Пламен Манасиев, Лидия Инджова и Дейвид Чокачи.

А в случай че имате резерви към нещата родно производство, по-добре ги забравете. Ще останете приятно изненадани от страхотната актьорска игра, напрегнатото действие, чудесната музика и невероятно живописната природа, представена по Холивудски маниер. Затова заглавието съвсем заслужено е намерило място в топ 10 на най-гледаните по кината в страната.

Абсолютният фаворит на публиката обаче е 47 ронини, с който Киану Рийвс направи страхотно завръщане. Втора седмица филмът е сред най-предпочитаните у нас според данните от киноасалоните, пише БТА. Резултатите показват, че е гледан от над 96 хиляди зрители, което в сума се равнява на малко над 966 хиляди лева само за десет дни.

Вторият в класацията е Замръзналото кралство, който за месец и половина на екраните е предизвикал интереса на 195 165 души, което в приходи е 1 738 450 лв. Третата позиция е за Хобит: Пущинакът на Смог с над 190 хиляди зрители и 1 896 347 лв. Следват Бойни старчета, Психаротерапия, 50 първи срещи, В света на динозаврите на BBC, както и Последният пенсионерски запой. Седмото място е за Тайният живот на Уолтър Мити, последван от Спасяването на мистър Банкс, Отбранителна линия и българското предложение Вила Роза.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha