Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Вилиана се отказа от надпреварата за Miss Playmate

Снимка: Facebook

Тазгодишната надпревара за титлата Miss Playmate бе опорочена от грозен скандал, след който последва отказ от участие на една от претендентките за титлата. Всичко започна със статус в социалната мрежа, написан от Гентиана Халити, според който победителка в надпреварата ще бъде Вилиана Латинова. След това се появиха ного публикации, които доста преувеличиха казаното и се стигна до груби и грозни обиди.

Самата Гентиана се разграничи от тези публикации и обясни, че е чула това от свой познат от светските среди. Тя нямала никакви доказателства и ставало въпрос само за слух. Блондинката категорично отрече, да има вражда с Вилиана и да я е наричала "ромка".

Историята с нагласения конкурс обаче се разпространи бързо и това явно не е харесало на танцьорката Вилиана. Днес стана ясно, че тя е отказала да продължи напред в надпреварата, за да се сложи край на всички спекулации. Това бе потвърдено от главния редактор на Playboy Христо Запрянов, който заяви още, че не е имало нищо нагласено и Вилиана е била една от най-сладките и слънчеви претендентки. Освен това той допълни, че тя учи Оперно пеене в Музикалната академия, има покани да пее във Виена и титлата Miss Playmate определено не е толкова важна за нея.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha