Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Галена очарова меломаните с новаторски клип

Снимка: Planeta

Галена изненада приятно феновете с най-новото си видео. Лентата е към песента Хавана Tропикана, в която изпълнителката си партнира с DJ Живко Микс. Музиката и аранжиментът са дело на Кости, а текстът е на Росен Димитров.

Режисьор на клипа е Георги Манов, с когото Галена работи през последните години. Атрактивното видео е заснето в Куба и в него участват обикновени хора, с които певицата се запознала по време на престоя й там.

Галена не скри вълнението си покрай създаването и промотирането на новия й проект.

"Здравейте,
Изминаха няколко часа от премиерата на 'Хавана Тропикана' и няма да крия, че съм изключително поласкана от реакциите, коментарите и оценките ви! Искам да ви споделя, че това за мен не е просто поредният проект, песен и клип, които ви представям.

За мен работата по него беше едно истински вълнуващо преживяване, което ме докосна по начин, който не съм подозирала, че е възможно да изпитам и съм сигурна, че емоциите, които изживях ще оставят траен отпечатък в съзнанието и в сърцето ми.

Щастлива съм, че имахме възможността да отидем до Куба, за да заснемем кадрите, които най-после видяхте. Повечето от героите в клипа са обикновени хора, с които се запознах по време на престоя си там, и които сами изявиха желание да се включат, а ние ги оставихме да правят това, което музиката им подсказва.

Това са хора, от които бликаше щастие, макар съдбата им да не е от най-леките, хора, които чувстват музиката с душата и тялото си, които запяха и затанцуваха под ритъма на 'Хавана Тропикана' от първото слушане. Невероятни хора, на които искам от сърце да благодаря за всичко, което ми дадоха!

Разбира се изказвам огромната си благодарност и към страхотния екип, работил над проекта, който за пореден път беше до мен и даде всичко от себе си: Кости, Росен, Живко, Жоро Манов, Крум Родригез, Добри, Стельо, Мая.. дано не пропускам някого.

Надявам се тази песен да бъде един от прекрасните спомени на вашето лято и винаги да се усмихвате, когато я слушате. Целувки от мен и до скоро", написа певицата в социалната мрежа Facebook.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha