Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Голи и мокри красавици в еротичния календар на Ivet Fashion

Снимка: Ivet Fashion

Новият еротичен календар на модна агенция Ivet Fashion е истинска наслада за мъжкото око. Той разказва за пътуването до райския бряг на морето, където има седем красиви, голи и мокри сирени. В ролята на сирените влизат Луиза Григорова, Силвия Димитрова, Кристина Милева, Ивета Димитрова, Евелина Тотева, Ива Янкулова и Християна Димитрова - модели на Ivet Fashion.

Снимките са осъществени в началото на септември по изгрев слънце от фотографа Васил Германов. Календарът ще бъде отпечатан в лимитиран тираж от 500 копия и тези, които ще се сдобият с него са истински късметлии. Сред тях са Графа и Рафи, които ще пеят на коледното парти на агенцията. Идеята за календара е на шефката на модната агенция - майката на Луиза Григорова. Самата идея за участието на актрисата от Стъклен дом в календара също e на нейната майка.

Двете пътували към морето по женски и по време на пътуването към Дюни се родила идеята. Ивета споделила с дъщеря си, че ще прави календар с най-успешните модели на агенцията и на снимките момичетата ще позират голи. След това попитала Луиза дали ще участва и тя веднага приела предложението. Ивета разказва, че по време на снимките било много студено и всички момичета треперели от студ. Това обаче не личи на кадрите, защото всички момичета са истински професионалистки. Според нея фотосесията е много красива и изящна и в нея няма нищо пошло.      

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha