Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Дения Пенчева става продуцент

Снимка: Diapason Records

Дения Пенчева избра да продължи висшето си образование в магистърската специалност Продуцентство и креативна индустрия във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ Климент Охридски. Младата фолклорна изпълнителка на Diapason Records вече няма търпение да започне лекциите.

Изпълнителката на Давай, чичо се дипломира успешно в две бакалавърски специалности – Актьорско майсторство при проф. Цветана Манева и Поп и джаз пеене при доц. Етиен Леви в Нов български университет. Тя обаче предпочете да продължи развитието си в друга посока.

„Избрах тази специалност, защото от една страна е свързана с това, което съм изучавала до момента, а от друга – ще ми помогне да натрупам знания в различна сфера”, обясни чаровната певица.

„Имам амбицията да се развивам в различни области, така че съм убедена, че това, което ще науча в магистратурата в Софийския университет, ще ми е много полезно в бъдеще”, допълни още тя.

Паралелно с ангажиментите, свързани с образованието й, Дения Пенчева подготвя и нова песен, която съвсем скоро ще бъде факт.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha