Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Емануела и Джина Стоева си харесаха един и същи мъж

Снимка: Ара мюзик

Видеото към дуетната песен на Емануела и Джина Стова преди няколко дни се завъртя в ефира на Фен ТВ. Парчето Кой видял-видял е много свежо и носи лятно настроение. Песента е дело на текстописеца Росен Димитров и композитора Мартин Биолчев. С нея двете певици заявяват на всеослушание, че ще продължават да бъдат себе си и именно това е съветът им към всички:

„Кой видял – видял, много важно. Кой разбрал – разбрал, да приказва”.

Инициативата за общия проект дошла от Емануела, която от дълго време обмисляла да направи дует със своя колежка. Спряла се на Джина Стоева, защото се възхищава на професионализма й, а освен това двете са и много добри приятелки.

Режисьорският екип на Front Line Cinema дал идеята да разиграят хумористична сценка ала латиноамериканска сага, но правена в България. Героините на певиците паркират колата пред едно яхтено пристанище, когато виждат покрай тях да минава страхотен мъж. Двете толкова го харесват, че замислят план как да го оплетат в мрежите си. Обаче се натъкват на проблем - Джина има халка на пръста, която трябва да се скрие и Емануела се заема с тази задача.

Бинтовани пръсти и хвърляне на брачни халки - това са само малка част от колоритните сцени, на които станаха свидетели почиващите в Слънчев бряг. Те заедно с екипа и двете изпълнителки се забавляваха искрено по време на снимачния процес.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha