Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

За какво съжалява Христо Стоичков

Снимка: avtora.com

Христо Стоичков бе гост на Росен Петров в предаването Нека говорят по bTV. Той отговори откровено на въпросите на водещия, а изненадите, които му бяха приготвени от екипа на предаването, на няколко пъти почти го просълзиха.

С нескрита емоция Камата призна, че един от най-тежките моменти в живота му е бил, когато е разбрал за смъртта на дядо си. Тогава той бил сам в Барселона и се готвел за мач. Станало му много тежко, но решил да стисне зъби и да продължи напред. В мача вкарал два гола, които посветил на дядо си. Оттогава Стоичков много рядко ходи в неговото село, защото иска да го запомни жив.

Най-много в живота си футболната легенда съжалява, че не е присъствал на ражданията на двете си дъщери и не е имал достатъчно време за тях. Заради спорта пропуснал страшно много важни моменти от техния живот, но пък до тях винаги е била майка им, която се е грижела за тях като за двама.

Сега, когато вече не е в активната си кариера, Камата има повече време за семейството си и се старае да навакса многото изгубено време.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha