Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Кейт Мидълтън е бременна!

Снимка: thesun.co.uk

30-годишната херцогиня на Кеймбридж, която в момента е в очакване на първото си дете, постъпи в болница миналата нощ.

Новината за щастливото събитие бе анонсирана от говорител на кралското семейство.

"Уилям и Катрин са много щастливи, но разбираемо нервни и притеснени за състоянието й. Те не са очаквали да съобщат за това толкова рано, но след като стана ясно, че херцогинята трябва да прекара няколко дни в болница, стана ясно, че новината ще изтече", гласи част от съобщението.

До момента не е ясно за кога е определен термина на дукесата, но се смята, че "тя е така от четири седмици", съобщава The Sun.

Постъпването на Кейт по спешност в болница Крал Едуард VII в Мерилбон в следствие на много загубена течност, дехидратация и сутрешно гадене, принуди кралското семейство да анонсира официално новината за бременността на дукесата.

Кейт и Уилям се ожениха през април 2011 година. Малко след като двамата казаха, че биха желани да имат дете новината за бременността на Катрин започна да се тиражира упорито в интернет пространството. Вероятно в слуховете е имало известна доза истина, защото опитите на двойката се оказаха успешни.
Кралицата и други висши кралски особи също са останали доста изненадани от  щастливата новина. Те разбрали за случващото се едва след анонсирането й.


Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha