Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Клюкарката проговори за финала на сериала Gossip Girl

Снимка: bullettmedia.com

Блейк Лайвли позира в бяла рокля на Cushnie et Ochs за корицата на лятното издаване на списание Bullett.
Ето какво клюкарката сподели за финала на сериала Gossip Girl (Клюкарката): "Мисля, че най-добрият начин да го опиша е като някой, който наистина се радва на гимназиалния живот и се чувства като старши, който с нетърпение очаква следващите събития в живота си! Gossip Girl е великолепен, но какво е следващото предизвикателство в живота? Защото, знаете ли, шест години е дълъг период от време. И като актьор, който играе собствената си карикатура аз, не мисля, че бих могла да отговоря. Гледайте Gossip Girl, за да видите най-качествената ми и добре свършена работа. Но аз съм много щастлива, че имах такова преживяване."

В интервюто за списанието 24-годишната актриса сподели още и за работата с режисьора Оливър Стоун по последния си филм Savages: "Оливър в никакъв случай не играе ролята на мажоретка. Неговите филми много често отразяват сила, агресивност и мощ, каквито притежава и той, така че той не си губи времето в празни приказки докато е на работа. Това беше предизвикателство, защото вашето желание да се чувствате по начин, по който искате, без да правите погрешни неща, особено с режисьора, но определено такъв случай не е имало. Това не е нещо добро или лошо - това е просто начина, по който той работи".

За своите връзки в реалния живот Блейк каза: "Аз съм мудна в създаването на приятелства, но те ​​винаги са дълги и трайни. Начинът, по който се срещам с хората е винаги един и същ. Срещам толкова много хора докато ходя по партита, но аз никога не съм била от тези хора, които раздават номера си наляво и надясно с обещание за приятелство. "

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha