Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Лени Кравиц във филма Игрите на глада

Снимка: InterviewMagazine.com

Лени Кравиц позира поразсъблечен за фотосесията на списание Interview.
Ето какво в интервюто 47-годишният музикант споделя за ролята си във филма Игрите на глада (The Hunger Games):
 "Филма наистина представя тези времена - от правителството до риалити предаванията. Интерсно е, че живеем по това време. Ако погледнете назад, когато сте били в гимназията и прочетете 1984 на Джордж Оруел си казвате 'Боже, ето ни тук ...'. Геройте са променени и чуствата ни са други, определено се превръщаме в нещо различно".

В лентата, която е екранизация по първата част от популярната трилогия на Сюзън Колинс (Suzanne Collins), участват още Дженифър Лоурънс (Jennifer Lawrence), Лиъм Хемсуърт (Liam Hemsworth), Уди Харелсън (Woody Harrelson), Доналд Съдърланд (Donald Sutherland), Джош Хътчерсън, Елизабет Банкс (Elizabeth Banks), Стенли Тучи (Stanley Tucci) и др.

За актьорството Лени Кравиц споделя: "Това за мен е свобода. Търся интересни роли и отдавам на играта уважението, което заслужава. Започвам бавно и ще го правя и ще се уча, докато намеря правилното нещо. Тогава ще направя собствен филм. В момента пиша сценарии, по който бих искал да режисирам лента - нещо, което взимам много присърце".
Премиерата на филма за България е на 23 март 2012 г.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha