Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

МВР издирва Боби Ваклинов, Йоанна и Ice-a

Снимка: СМЕ

Боби Ваклинов, Йоанна и Ice-a вървят часове наред сред дивата пустош. На края на силите си като мираж пред тях се изправя възможно най-удобният начин за придвижване в летните жеги – уникален, снежнобял Шевролет Корвет. Колата обаче е собственост на 2 сексапилни мулатки, спрели за почивка в близкото крайпътно заведение. С чар и хитрост изпълнителите успяват да отмъкнат ключовете на тузарския автомобил и докато собственичките на возилото се усетят, триото изчезва яко дим…

Историята е част от сюжета на видеото към общата им песен Drumset. Ice-а от Ice Cream събира Боби Ваклинов и Йоана за съвместно парче с амбицията то да стане един от хитовете на лято 2013. Автор на музиката и аранжимента е Ice, a за текста са се погрижили Боби Ваклинов и Йоанна. Режисьор e Малин Миланов – Монти, a оператори - Добромир Николов и Александър Танeв.

Боби Ваклинов е репортерът, който връчва статуетката Златен скункс в шоуто Господари на ефира. С рап се занимава от тийнейджърските си години, но смята Drumset, съвместната му песен с Йоанна и Ice-a, за истинското начало на музикалната му кариера. Ice-a от Ice Cream е бийтмейкърът, който стои зад хитовете на една от най-нашумелите рап групи у нас – Ice Cream.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha