Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Мика и Иво Аръков искат да остареят заедно

Снимка: Facebook

Мика Стоичкова и Иво Аръков са една от сравнително новите двойки, към които се наблюдава повишен интерес от страна на медиите. Дъщерята на Христо Стоичко и младият актьор са заедно от 6 месеца и по всичко личи, че са много щастливи и възнамеряват да са заедно дълги години.

Двамата заснеха обща фотосесия за сп. LOVE Style и разказаха открито за връзката си и за бъдещите си намерения. Те издадоха, че планират да заминат в Маями през месец април или май и да останат да живеят там. Мика ще има собствено предаване и ще лансира модната си линия.

Иво споделя, че така или иначе е възнамерявал да живее в чужбина и решението му не е взето само заради Мика. Той не крие, че има сантименти към България, но ситуацията тук го е накарала да мисли за работа в чужбина. Актьорът има познати отвъд Океана, които са го обнадеждили и са му помогнали да задвижи проектите си.

Мика и Иво са заедно от шест месеца и вече живеят заедно. Все още им е рано да мислят за семейство и деца, но са осъзнали, че искат да остареят заедно.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha