Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Мика Стоичкова рапира и танцува в Търси се по bTV

Снимка: bTV

Мика Стоичкова ще е гост в новото издание на ток-шоуто Търси се на 27 януари от 11:00 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще срещнат дъщерята на Христо Стоичков с най-близките й хора, които ще разкрият дали й е трудно да носи това име и в същото време да се стреми да бъде себе си.

Въпреки че отскоро е в България, се оказва, че Мика вече е успяла да създаде истински и ценни приятелства. Едно от тях е в професионалната сфера – с актьора и продуцент Любо Нейков, който кани младото момиче да се присъедини към екипа на Нека говорят с Росен Петров. Той ще провери как Мика се справя с футболната топка и дали е наследила поне малко от таланта на баща си.

Популярният рапър Криско също е сред най-близките й приятели. Благодарение на неговото предизвикателство зрителите на bTV ще разберат добра ли е чаровната и винаги усмихната гостенка и в рапирането.

Много емоционална и весела ще бъде срещата на Мика с нейната баба Пепа. Тя се е грижила за нея от съвсем малка и признава, че иска вече да види внучката си омъжена и то за българин. Водещите на предаването ще я срещнат и със сестра й Христина, която живее и учи в Америка. Към нейния коментар ще се включи и приятелят й, който е французин по произход. Предизвикателството на Христина към сестра й ще бъде да танцува Gangnam Style

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha