Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Моника Валериева стана репортер в Горещо

Снимка: Facebook

Моника Валериева вече няма да се показва само в клиповете на приятелката си Андреа и в репортажите от разни светски и лъскави събития. Тя може да се похвали с ново амплоа - репортер в предаването Горещо. Това издаде самата Венета Райкова, която заяви, че за първи път от 10 години ще има репортер в своето предаване. Водещата дори качи в социалната мрежа Facebook кратко клипче, на което Моника е с микрофон и се подготвя за първия си репортаж и то не къде да е, а в парламента.

Изкусителната дружка на Андреа също се похвали на приятелите си в социалната мрежа и не скри, че се вълнува много в първия й работен ден в телевизията. Някои хора с години чакат подобен шанс и Моника Валериева има пълното право да се гордее със себе си. Явно тя притежава необходимите качества и ще бъде репортерка в едно от най-гледаните предавания в страната.

От страна на Венета това е много умен ход, защото скандалните истории около Моника със сигурност ще привлекат вниманието на зрителите и ще вдигнат още повече рейтинга на нейното предаване. Дори може да се каже, че Райкова отвръща на удара на Николета, защото ще работи със спряганата за любовница на Валери Божинов.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha