Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Наши звезди с роли в италиански сериал

Откакто у на започна Сезонът на сериалите родните продукции, както и въобще всички в телевизионната и кино гилдията преживяват истински Ренесанс. А продукциите стават все по-добри и по-добри, макар да можем да им намерим и по някой друг косур. Все пак критичността си е типично българска черта и ни е в кръвта да търсим лошите страни, вместо да се радваме на напредъка.

Сега име пореден повод за гордост, защото италиански майстори на екранизацията са у нас, за да снимат нов високобюджетен сериал. Освен това са "хвърлили око" на няколко родни звезди, предлагайки им персонажи в поредицата си. Става въпрос за част от екипа, засел един от холивудските хитове "Страстите Христови", който е решил да замени Големия с Малкия екран. Работата по новия им проект ще продължи някъде до средата на юли, а премиерата на сериала в италианския ефир е предвидена за септември.

Два от основните персонажи ще бъдат поверени на балетиста от Националната опера и балет Никола Хаджитанев и на актрисата Димитрина Живкова, чийто брат взе участие в Страстите Христови. Освен тях обаче ще видим и добре познати лица като телевизионната водеща Марта Вачкова, лошото момче на българското кино Асен Блатечки, раздвоената между актьорстската професия и музиката Деси Тенекиджиева и младата надежда на НАТФИЗ Фахрадин Фахрадинов.

 

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha