Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Ники Михайлов в подкрепа на онкоболни деца

Снимка: Велислава Каймаканова-Ножарова

Вратарят на националния отбор по футбол и на италианския Верона Николай Михайлов подкрепи второто издание на инициативата Да оставим следи, която се организира от сдружение КАУЗА и е под патронажа на известния български актьор Христо Мутафчиев. Целта на кампанията тази година е да насочи общественото внимание към онкоболните деца и да събере средства за закупуването на уреди и машини за онкохематологичното отделение към детската клиника УМБАЛ Свети Георги ЕАД в град Пловдив.

Освен Ники Михайлов, зад обектива на топфотографката Велислава Каймаканова-Ножарова в подкрепа на хуманното дело застанаха още Кубрат Пулев, Христо Стоичков, Цветана Пиронкова, Кирил Ефремов, Любо Нейков, Андреа, Гала, Теодора Духовникова, Койна Русева, Радина Кърджилова, Ани Пападополу, Джоко Росич, Мариан Вълев, Асен Блатечки, Катето Евро, Вежди Рашидов и други.

На 13 декември от 20:00 часа в Панаирната палата в Пловдив ще се проведе гала-вечер с благотворителен търг на фотографиите на родните спортисти, актьори, музиканти и популярни лица от малкия екран. Търгът ще бъде воден от Игор Марковски, а входът е само с покани. Тези, които имат желание и възможност да закупят снимка на един от любимите български образи и по този начин да дадат своя принос за каузата, могат да пишат с молба за покана на имейл: sabitie@kauza.org 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha