Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Одисеята bTV-Global Vision

След поредните коментари от страна на bTV относно проблемите между медията и продуцентската компания Global Vision Маги Халваджиян също даде изявление по темата. Този път с уговорката, че е за последно и повече няма намерение да занимава зрителите с тези неуредени договорни отношения.

"Очевидно за всеки, който е гледал България търси талант е, че Магърдич Халваджиян изпълнява съвестно и професионално своите задължения, в качеството му на член на журито на предаването. За нас от това следва, че мотивите за отстраняването му са други", коментира екипът на Global Vision.

А по въпроса с последната закана на телевизията да разреши този спор в съдебната зала, Халваджиян е категоричен: „Стоя твърдо зад всяка една от думите си! Нямам никакви притеснения да защитя правотата им в съда!“

"От своя страна Global Vision не възнамерява повече да занимава обществеността с проблемите между компанията и bTV. Оттук нататък случаят с прекратяването на договорите за продукциите Господари на ефира и Пълна лудница ще бъде решаван в съда, както Маги Халваджиян, Джуди Халваджиян и Асен Чанков обявиха още на пресконференцията на 11 април 2012", допълват продуцентите.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha