Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Райна замени достойно Стелла Ангелова

Снимка: Facebook

Райна се представи отлично на сцената на Dancing Stars миналата вечер и успя да замени достойно Стелла Ангелова. Сценичната партньорка на Атанас Месечков претърпя травма по време на репетиция и се наложи да отсъства за известно време. Това даде възможността на Райна да се върне на сцената на риалити формата и тя го направи с огромно удоволствие.

Певицата и Наско изиграха страхотен танц, с който спечелиха бурните аплодисменти на публиката и високите оценки на журито. Те получиха общо 37 точки, които бяха напълно достатъчни, за да станат лидери за седмицата. Десетки вдигнаха Илияна Раева и Калин Сърменов, а най-критичен бе Алфредо Торес, който с оценката си показа, че не е впечатлен от танца.

Галена Великова не скри възхищението си и според нея Райна е наистина достоен заместник на Стелла. Тя определи тяхната хореография като най-сложна на вечерта и допълни, че в движенията им е имало много прецизност и емоционална задълбоченост. Илияна Раева също определи танца за най-силен, а Райна - за фантастична танцьорка.

Стелла, която бе дошла в залата, за да наблюдава на живо танците, не скри, че е останала доволна от представянето на Райна и Наско. Според нея Райна е успяла да влезе в нейните обувки и да я замести напълно достойно.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha