Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Рут Колева в обратно видео

Обещаващата млада изпълнителка Рут Колева представи видеото към сингъла Защо в столично заведение преди броени дни. Специални гости на промоцията бяха Алекс Раева, Гери Турийска, Дидо от Д2, Йоанна Драгнева, ЛиЛана, Вяра Атова (АV), Сантра и др. Освен излъчването на видеото, Рут бе подготвила още една изненада за симпатизантите си – ринг тон на песента, който гостите свалиха през Bluetooth устройствата на телефоните си.
Интересното около видео на Защо е, че то има богат сюжет и върви в ретроспекция. По тази причина подготовката на видеоматериала отне доста време. В продължение на седмици певицата изучава текста на песента наобратно. За сметка на това клипът е заснет само за ден. За снимките екипът е обиколил почти цяла София – трамвайното депо в Банишора, гара Подуяне, Биологическия факултет, гаражните помещения на Мол и др. Все пак това не им е попречило за качествената реализиция.

Рут Колева е силно развалнувана от клипа и песента. Дори сюжетът става реалност за нея, защото наскоро й се наложило да вземе трудно решение и да остави зад гърба си една изчерпана любов. По този случай младата изпълнителка сподели:
„Когато записах Защо? нямах представа, че аз самата ще преживея подобни чувства. Тогава много харесах парчето, защото звучи лично и на много хора им се е налагало да продължат напред, след като е трябвало да преживеят любовно разочарование.”

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha