Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Специална поредица за Анелия в Преди обед по bTV

Снимка: Planeta

Анелия ще позволи на зрителите да видят как протича нейното ежедневие дни преди концерта 10 години на сцена. В предаването Преди обед по bTV всеки ден в периода 22-26 октомври ще се излъчва специален филм за нея. В епизодите на поредицата феновете на изпълнителката ще могат да видят част от подготовката за концерта, а и да чуят разказите й за годините, през които е на сцената.

В първата част от поредицата, която бе днес, Анелия се срещна с танцьорката Маргарита Будинова, с фотографа Костадин Кръстев-Коко и с Теди Грозданов, който е един от основателите на фенклуба на певицата. С фотографа Коко Анелия обсъди заснетата съвсем наскоро нова фотосесия, като призна, че всички кадри й харесват. Той пък гордо заяви, че това са кадри като по учебник и след време другите ще се учат на всичко това.

Зрителите на предаването видяха как певицата посреща дъщеря си Ивон от училище. Изпълнителката съжалява за това, че не винаги може да прави някои от нормалните неща за детето си, като това да я посреща от училище, да й помага за домашните и т.н. Самата Ивон също се показа пред камерата и разказа колко й е липсвала майка й, когато е била на турне в Америка. Тогава певицата е отсъствала около два месеца, а малката Ивон е плакала всеки ден. Тя се радва за предстоящия концерт на майка си и много се гордее с нея. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha