Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Теди Кацарова с изненадващ нов проект

Снимка: Хайлайф

Теди Кацарова представи нов изненадващ проект, който пожъна небивал успех в мебелен магазин IKEA на 7 март. Певицата се впусна в кулинарно предизвикателство с шеф Борис Петров и презентира първата си книга с пътеписи и кулинарни рецепти.

Специално за целта в магазина бе построен нов модел кухня в тонове, вдъхновени от корицата на книгата От двете страни на съвършената храна. Теди Кацарова бе заобиколена от своите най-близки и добри приятели.

Специално за всички тях тя изпълни най-новата си балада Една звезда. Освен това тя зарадва присъстващите и с изпълнения на други песни от репертоара й и такива, свързани с описаните от нея държави.

Книгата От двете страни на съвършената храна представя най-забележителните моменти от живота на чаровната певица и нейната любов към кулинарията ,както и различната професионална гледна точка на нейния съавтор - шеф Филип Петров.

Гости на събитието бяха - съпругата на консула на Йордания -Ирина Бармауи, представители на посолствата на Катар, Индия, Индонезия, Ирак, Виетнам и Куба. Йоана, професор Пимпирев, Диляна Попова, Людмила Филипова, Ясен Велчев и Преслава, рапърите Кукушев и Руди бяха малка част от звездните гости уважили събитието.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha