Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Теодора пя на благотворителния концерт на Мика Стоичкова

Снимка: Facebook

Михаела Стоичкова организира благотворителен концерт и търг, за да помогне на децата от дома за сираци в село Доганово. На събитието бяха събрани 15 000 лева, а специални гости на събитието бяха децата от дома, които участваха със свое изпълнение на сцената. Там бе и героят от дома за деца в Белоградчик Марио, който спаси по-малък свой другар от смъртна опасност.

Мика запозна малкия Марио с баща си, а за него това значи много, защото най-голямата му мечат е да стане футболист. Стоичков го прегърна, каза му, че е истински българин и призова всички гости да се изправят на крака и да го аплодират. Камата не скри, че вечерта е специална за него и за дъщеря му. Според него събраните пари ще бъдат малко, но обичта им ще остане в сърцата на децата за дълго.

За каузата пяха на живо Теодора, рапърът Криско, Печенката, Преслава Мръвкова, Ангел и Моисей, Играта и Лео. Благотворителното събитие уважиха още Кристина Димитрова, Цецо Елвиса, Любен Дилов-син, Илия Царски, Кубрат Пулев, Тити Папазов, Башар Рахал, Евтим Милошев, Любо Нейков и др.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha