Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

Яница: Песента Спешно даде тласък на кариерата ми

Снимка: signal.bg

Яница сподели пред Signal.bg, че подготвя нов албум, а също така издаде и защо толкова много време не е издавала такъв. Тя обясни, че има достатъчно песни за албум, дори за два. Просто да издаваш албум вече не било толкова важно - по-важно било да правиш хубави песни, които да се превръщат в хитове.

Тя разкри, че тази година наистина ще има албум, но в него ще намерят място песни, които са правени през последните две години. Изпълнителката не е издавала диск от 2006 година и има парчета, които вече са доста стари и няма смисъл да бъдат включвани.

Певицата разказа и за кариерата си и за това как е имала и спадове, и върхове. До миналата година нещата някак си не са й се получвали толкова добре или просто не е намирала подходящата мелодия. Тогава обаче направила песента Спешно в дует с Dj Живко Микс и тя се оказала ключът към успеха. След това парче Яница направи няколко поредни хита, което определено даде тласък на кариерата й като певица.

Самата тя в момента е много доволна от начина, по който се развиват нещата за нея в професионален план и си пожелава и в бъдеще да бъде така. 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha