Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Шоубизнес»
Печат

bTV изрита Маги Халваджиян

Снимка: bTV

Спорът между bTV и Global Vision става все по-грозен и непрофесионално публичен. Стремежът на една от най-гледаните телевизии в родния ефир на всяка цена да докаже своята правота вече започва да става банален. И след всичко чуто и видяно се чудим в крайна сметка кой кого ще съди.

Последното действие, което медията предприе в отговор на отправените от продуцентите Халваджиян обвинения в цензура, е да прекрати едностранно договора на Магърдич, участващ като жури в шоуто България търси талант.

„Промяната е и в отговор на очакванията на зрителите на bTV, както и на цялата телевизионна индустрия, след некоректните публични изявления на Халваджиян срещу bTV през изминалата седмица”, гласи официалното становище на канала.

bTV не спира с атаката си дотук. Ръководството й е категорично, че ще разреши отношенията си със създателите на популярните предавания Господари на ефира и Пълна лудница в съдебната зала. Десетдневното им търпеливо изчакване за разрешение от страна на Global Vision да покажат, сключените между тях договори, било абсолютно достатъчно. Толерантността им все пак имала граници, още повече че искат да защитят и запазят доброто си име неопетнено.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha