Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Британците предпочитат мисионерската

Снимка: http://betterblends.webs.com

Разнообразието в секса е нещо наложително, особено в продължителните връзки. Затова и много хора се опитват да сложат край на рутината в интимните си преживявания с помощта на Кама Сутра.

Оказа се обаче, че жителите на Острова са заклети традиционалисти, които не са много по експериментите. Според проучване на британски сексолози 78% сред мъжете там предпочитат да си доставят удоволствие под завивките с баналната мисионерска поза. Така се чувствали най-удобно, а и имат повече контрол върху движенията и ритъма на акта.

Средностатистическият британец е малко скучен в сексуално отношение и изобщо не си пада по необичайните пози. За него промените са свързани с излишни усилия и неудобства, затова залага на добре заученото, правейки любов сякаш по сценарии.

Рядко сменя позите си по време на секс, а да не говорим за мястото. Около 21 на сто харесват и когато партньорката им е отгоре, а останалата част си падат по секса "на една страна". 70% от жените и 60% от мъжете не обичат експериментите и признават, че невинаги завършват с оргазъм.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha