Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Внимание! Пози, които жените не искат

Снимка: http://lifestyle.msn.co.nz

Най-важното нещо в секса, а и във всичко останало, е да се прави с удоволствие. Задължението убива всичко красиво и истинско, така че няма защо да си поставяме някакви цели – 2 пъти на ден или подобно. Просто се постарайте да откриете идеалните пози за вашата двойка, като не е зле да знаете, че има пет конкретни, които не допадат на повечето жени според едно от последните британски проучвания в тази област.

Резултатите показват, че най-много представителките на нежния пол не харесват така наречената „кучешка“, която впрочем пък допада на много българки. Излиза, че мъже и жените тотално се разминават, защото именно тази позиция е сред любимите на господата.

Второто място в антикласацията е за позата, при която жената е отгоре, а третото - за „обърнатата ездачка“. В първата петица влизат още „69“ и класическата „мисионерска“, за която отново учени от Острова неотдавна доказаха, че е най-предпочитана от мъжете. Според специалистите всички те причинявали дискомфорт на жените и дори водели до травми.

Само че реално погледнато излиза, че просто дамите не си падат по обикновените неща, защото именно тези пози са най-известните и често предпочитани по целия свят. Явно просто искат малко по-нестандартни интимни преживявания, които да включват известна доза ескперимент.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha