Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Плюсове на мисионерската

Снимка: http://annainbritannia.com/

Мисионерската поза е една от най-предпочитаните от повечето хора. Освен това се смята за класическа и основополагаща в интимните ласки. Причината за това е, че е лесна за изпълнение и доставя достатъчно удоволствие и на двамата партньори. Истината е, че по нея си падат дори почитателите на секс експериментите, които обикновено я определят като скучна и еднообразна.

Като всяко нещо, и тази позиция си има плюсове и минуси. Сред положителните страни непременно трябва да отбележим факта, че при нея партньорите могат да се целуват без никакви проблеми и без да се налага да са кой знае колко опитни и гъвкави, за да достигнат любимия. Също така мъжете, които са отгоре, се чувстват господари, което със сигурност ще се хареса на всеки представител на силния пол.

Друга положителна страна на тази поза е лесното изпълнение, заради което е предпочитана от начинаещите. Освен това при нея любовниците могат да се притиснат силно един към друг и да изпитат и емоционално удовлетворение. Като допълнителен бонус мисионерската дава възможност на партньорите да изучат по-добре телата си.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha