Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Летни секс пози във водата

Снимка: http://2.bp.blogspot.com

Лятото е сезонът на силни емоции, горещи страсти, нови запознанство и приятни преживявания. Само че високият адреналин и силните усещания можете да си набавите не само като се впуснете във ваканционни обиколки заедно с добри приятели, а и в компанията на любимия човек. И не губете никакво време, а осъществете част от сексуалните си фантазии. Ако освен с мястото, сте решили да разнообразите сексуалния си живот и с някоя нова поза, предлагаме на вашето внимание няколко внимателно подбрани позиции с помощта на Cosmopolitan, Men’s Health и www.thebachelorguy.com.

 

Еротичните инструкции на Cosmo:

 • Стълба към рая

 Изпъни тялото си от второто до последното стъпало в плиткия край на басейна и с краката си обгърни своя партньор (за дамите). Половинката ви нека застане между вашите крака, като с едната си ръка придържа тялото ви, а с другата се подпира, за да не падне и усещането да стане неприятно.

 • Стълбичка на любовта

 Тази поза изисква гъвкавост и издръжливост. Не е лесна за изпълнение, но пък ще допадне много на експериментаторски настроените сред вас. Все пак внимавайте да не се нараните! Мъжът нека стъпи на първото стъпало и да се изправи до стената, а дамата – на второто като леко се приведе. Представителките на нежния пол трябва да се хванат за стълбата, вместо да разчитат, че любимият им ще ги придържа, в противен случай просто любовният акт едва ли ще се състои, а двамата разгорещи ли се най-много да цопнат по очи във водата.

 • Секси поливане

 Тук не е нужно да имате басейн вкъщи или да ходите до обществения в късните часове на деня, достатъчно е да живеете в къща с градина. Дамата трябва да се приведе над разпръсквача за вода, а мъжът знае какво да прави. Така със сигурност няма да усетите летните горещини и ще си доставите удоволствие. 

 • Хлъзгаво и мокро

 Тук едва ли нещо ще ви изненада, става въпрос за любов под душа. Ако все пак имате нужда от напътствия, дами, застанете с гръб, леко приведени, като поставите ръцете на бедрата си. Оттам поемат господата. Все пак имайте предвид, че ако в страстта си засилите темпото повечко, можете да паднете и да си счупите нещо.

 • Порейки вълните

 Мъжът сяда с кръстосани крака на брега или в плитките части на водата, а жената сяда върху скута му с колене от двете му страни. Той я придържа в областта на дупето, за да може да помага в движението, а тя се подпира на раменете му. Е, тук опасностите са от миди, пясък, камъни…

 • Гореща прегръдка във ваната

 Може да се каже, че в известна степен тази поза има терапевтични ползи. Тук се съмняваме да имате нужда от инструкции. Мъжът може блажено да се отпусне, докато жената му доставя удоволствие.

 • Дълбока смелост

 При тази поза ще трябва да влезете на по-дълбоко. Тя е в абсолютна безтегловност, но и двамата изпитвате вълнение, че го правите на публично място. Ако сте в морето, вълните добавят едно особено усещане към удоволствието.

 • Похотлив дюшек

 И накрая – идеалната позиция за по-малко активните господа. Гарантирано и вие, и половинката ви ще останете доволни от секса. Тук можете да експериментирате с ъгъла, повдигайки и сваляйки краката на любимата си. Определено тя ще се чувства като с професионалист, а в същото време няма да ви коства много усилия. На дюшека дори можете да си сложите и по една бира.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

 • Bold
 • Italic
 • Underline
 • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha