Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Любими женски пози

Снимка: media.onsugar.com

Доказан факт е, че повечето жени обожават секса и вероятно затова има повече дами, които предлагат подобни услуги срещу някакъв финансов стимул, отколкото господа. Представителките на нежния пол, които предпочитат по-рядко да се поддават на първичните страсти, определено са някакви странни изключения.

И в тази връзка, ще разкрием на господата петте интимни пози, за които жените направо умират, в преносния смисъл разбира се. Може би е крайно време да стането малко по-импулсивни и смели в експериментирането. Доставете на партньора си такова плътско удоволствие, за което да копнее така силно, че да не може дори да се концентрира в глупавите битови спорове, които неизменно се появяват в даден момент във всяка връзка.

Специалистите в сексуалните изкушения твърдят, че жените ужасно много харесват:

За нея вече сме ви разказвали и едва ли ще се намери някой, който да оспори факта, че дамите са луди по нея. Това е една от най-добрите позиции за правене на секс. Затова й се насладете с много нежност и удоволствие, освен ако не си пададе по по-грубичкия стил. Ваш избор!

Предимствата тук също вече сме изтъквали. Идеална поза за малко по-слабо активните жени, освен това дава възможност на мъжете да се чувстват все едно напълно контролират всяко движение. Няма спор, че най-често практикуваната позиция е именно тази, но ако често предпочитате нея, без да разнообразявате, сексът започва да става скучен. При всички случаи трябва да се оцени фактът, че дамите я харесват, защото така чувстват половинката си по-близо до себе си.

  • ездачка

Ето ви и най-секси изглеждащата секс поза, която позволява на дамите да доминират, макар че и тук има възможности господата да са по-активни. При това положение жените могат да се движат напред-назад, нагоре-надолу, като стимулират G точката си за още по-мощен оргазъм. Ако пък сте още по-авантюристично настроени, можете да опитате и обратния вариант - мъжът да е в ролята на ездач.

  • лъжички

Отново любима на милиони жени по цял свят. Не изисква голямо пространство, защото е много компактна. Партньорите са един до друг, като жената е с гръб, а телата са прилепени едно до друго. Осъществява се плътно проникване, което осигурява голяма доза удоволствие. Предпочитана е и затова, че позволява на господата да галят половинката си с едната ръка. Може да се изпълнява в изправено положение, опрени на стената или легнали на една страна.

  • всички, при които се стои

Това показва, че сте извън контрол, трудно управлявате емоциите си, но не е и нужно да го правите. Забравете за сдържаността! Свенливостта от ежедневието нека се преобрази в изгарящ импулс под завивките. Понякога жените искат да скочат от леглото и да поиграят малко с партньора си в изправено положение. Опитайте това в кухнята или на стола, ще откриете нови измерения в сексуалното удоволствие!

Е, всеки има различни потребности и нещата, които му доставят истинско удоволствие, може да са доста далеч от това, което предложихме. Все пак трябва да се има предвид, че голяма част от жените по света загубват представа за реалността и мислят само за следващата си интимна среща точно заради тези пози. Така че предлагаме да опитате, а защо не и да комбинирате някои от тях! Бъдете смели и се поддайте на изкушението!

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha