Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Маса с ново предназначение

Снимка: http://cdn.buzznet.com

По филмите често виждаме да намират ново приложение на масата и на бюрото. В повечето случаи става въпрос за неконтролируемо сексуално привличане, което за секунди ескалира и плотът се превръща в легло. Изключително подходящо е за по-импулсивните и първични натури, но не и за тези, които държат на удобството на мекото легло.

Все пак колкото и приятна и предразполагаща да е обстановката в спалнята ви, в един момент ще ви се стори ужасно банална, ако не намирате начин да разнообразявате интимните си преживявания. Така че ви предлагаме да заложите на нестандартното, дори и с риск твърдата маса да не ви се стори съвсем приятна – все пак тя е само един от спомагателните фактори, чрез които да се насладите на ласките на любимия човек.

ПОЗИ

  • сгънати крака – момичето сяда на ръба на масата и обвива партньора си с крака, колкото може по-здраво. Важно е предварително да сте се уверил, че масата е с подходяща височина, за да се чувстват и двамата комфортно. Когато дамата е заела позиция, я хващате с ръце в долната част на гърба и я придърпвате към себе си. Удоволствието е гарантирано!
  • ала ножица – спокойно, не е толкова сложна, колкото звучи. Всъщност позата е доста проста и носи максимално удоволствие. Жената ляга по гръб на масата, така че дупето й да дойде на ръба. Изпъва краката си и ги слага на раменете на мъжа като ги кръстосва като ножица. Тази позиция осигурява най-силна клиторна стимулация.
  • люлеещ се стол – дамата пак е на ръба на масата, само че този път дупето й стърчи малко извън нея и се е подпряла на лактите си. Краката й са сгънати в коленете, а прасците са опрени на раменете на мъжа. Тук можете да си позволите по-бърз ритъм и мощно проникване, като в същото време се гледате в очите.
  • кучешки стил – няма нужда да си правите синки на коленете, защото просто можете да се подпрете на масата. Краката й остават изправени и здраво стъпили на пода. Така мъжът може да я сграбчи за косата, раменете или таза. Минимално усилие – максимално удоволствие!
  • строителна количка – много прилича на кучешката поза, само че краката на дамата вече не са на пода, а са опънати от двете страни на половинката й, като пръстите на краката сочат нагоре. Жената се подпира на ръцете си. Трябва обаче да сте доста внимателни, когато страстите се разгорещят, защото има опасност да паднете.
  • по гръб – не мислете, че само дамата може да лежи на масата, удоволствието е не по-малко и при разменени роли. Може дори и да седнете, ако смятате, че ще ви е по-удобно. Тя сама ще се намести, като постави коленете си на масата. Дръжте я обаче здрава, за да не падне!

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha