Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Погледни ме в очите

Снимка: Интернет

Колкото и да отричаме поп-фолка като жанр, трябва да признаем, че понякога ражда добри рими. Покрай проучването ни за секс позата Пеперуда се сетихме за рефрена на Анелия „Погледни ме в очите и кажи, че ме обичаш”. А защо? Много просто – защото това е идеалната позиция да се отдадете на плътски удоволствия и през цялото време да имате възможността да се наслаждавате на емоцията у партньора си, гледайки го право в очите. Раят за романтиците, при който истинската наслада от сливането на двете тела е гарантирано. Тръпката е в стимулацията, както и в това, че жената е максимално открита, а мъжът може да проникне дълбоко в нея и да й достави пълно удоволствие. Освен това можете през цялото време да се наслаждавате на нежни целувки.
Най-удобна е за изпълнение върху маса, не чак толкова върху легло, но в случай че сте решили да нарушите рутината на обичайните си любовни гнезда, можете да вложите фантазия в експериментиране. Имайте предвид, че жената трябва да лежи по гръб с крака върху неговия таз, а мъжът да ги придържа с ръце. Ако все пак държите на удобството, пред разнообразието, погрижете се да имате мека възглавница.
И за да разсеем колебанията ви, свързани с пеперудената възбуда, ще припомним, че преди време сексбомбата от близкото минало Памела Андерсън, която дълги години гледахме в сериала Спасители на плажа, издаде, че именно тази поза е нейната любима. Доводите й се оказаха неоспорими – дава й всичко, от което има нужда в леглото.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha