Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

По позата ще го познаете

Снимка: http://life.e-vidin.com

Според различни изследвания характерът на човек може да бъде разгадан от кръвната група, числата, любимите цветове, храна, чертите на лицето, начина на обличане и дори от цвета на очите. Тълкувания колкото щете. Последното психологическо проучване показва, че всяка дама може да направи психологически анализ на всеки представител на силния пол, стига да знае сексуалните му предпочитания.

Истинските мъжкари, които предпочитат те да „командват парада”, в леглото най-често ще ги видите в мисионерска поза. Причината е, че при нея могат изцяло да доминират. Трябва да се има предвид, че този тип мъже са истински мачовци – категорични в решенията си, но освен това винаги пазят семейното гнездо.

Потайните господа също предпочитат да са отгоре, само в този случай жената трябва да лежи по корем. Това е знак, че партньорът ви е доминираща личност, която не разкрива докрай всичките си карти. Можете обаче да сте 100 % сигурни, че той е страстен мъж с дълбоки чувства, но избягва емоционалната близост, за да не се почувства уязвим.

Тези пък, които обичат да правят секс пред огледалото, гарантирано са много самовлюбени. Те искат да виждат не само партньора си, но и себе си. Тези мъже със сигурност избират жените си по външния им вид, но самите те предпочитат комплиментите да са за тях, а не за нежната им половинка.

Мъжете с благ характер си падат по поза „ездачка”. Характерното за тях е, че оставят половинката си да се чувства по-силната в двойката. Случва се обаче често да изпускат юздите на своите партньорки, но въпреки това са готови на всички за жената, която обичат.

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha