Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Сексът в цветове – 2 част

Снимка: http://stsimonselopements.files.wordpress.com/

Вече поставихме акцента върху взаимовръзката между сексуалните сюжети, в които попадаме, и въздействащата сила на цветовете. От гледна точка на реториката, и по-конкретно визуалната комуникация, можем да открием изключително много символика и скрито значение в предпочитаните багри. И това, че повечето от нас не познават тази научна материя на теория, не означава, че подсъзнателно не се водим от стереотипите, натрупани в главите ни. Категоричният пример за това е използването на ярко червено, било то в грима или в тоалета, когато искаме да накараме мъжа трайно да се развълнува от нашето присъствие.

Затова ви предлагаме втора порция тълкуване на нечия пламенност с помощта на различните нюански. Не забравяйте, че всички любими неща издават по малко от истинската ви същност, но също така и моментното емоциалнално състояние, в което се намирате.

  • СИНЬО

Хората, които си падат по синьото, са обичащи и грижливи защитници. Имат нужда да се чувстват полезни и едновременно с това да съпреживяват цялата топлина в сърцете си с някой друг. Трябва обаче да се има предвид, че са малко ревниви и много лесно палят фитила. Все пак не е за пренебрегване интересният факт, че с удоволствие търсят нови неща в секса, а също така и в отношенията. Определено не са скучни, защото непрекъснато експериментират и нямат задръжки да ползват помощни средства и играчки.

  • СИВО

Обикновено не правим особено положителни асоциации, когато чуем израза „сиво ежедневие“. Този цвят е синоним на скука и еднообразие. Истината е, че личностите, които харесват сивото, са нерешителни. Трудно можете да ги сравните с останалите си познати, а по отношение на секса нямат нищо общо с тези, предпочитащи по-ярки нюанси. Те приемат половия акт само като начин, чрез който да си осигурят наследници, не й като божествена наслада.

  • ЧЕРНО

Може и обремененото ни от стереотипи мислене да приема черното като траурен цвят, но то просто стои превъзходно на някои хора, особено на тези с по-светъл тен на кожата. Нека не пропускаме и факта, че не е току-така предпочитан за официалното облекло. По отношение на нагона „черните“ персони са диви и дори екстремно сексуални. Не е изключено да имат и садистични или садомазохистични наклонности. Те обаче в повечето случаи търсят партнори със сходни цветови предпочитания.

  • ЗЕЛЕНО

Зеленото уж бил цветът на спокойствието, само че ако го тълкуваме от гледна точка на секса, то говори за гъвкавост и чувство за хумор. Може да им се има доверие, което се проявява и в сексуалния живот понеже събуждат в партньора си чувство за сигурност и спокойствие. Предпочитат един партньор и във връзката приемат всичко прекалено сериозно. Понякога малко преувеличават проблемите и са склонни да правят такива, дори когато няма особено основание за това. Все пак няма нужда да се внимава с тях, защото никога няма да ви подведат. Верни партньори са, но има опасност в един момент да станат малко досадни.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha