Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Сексът в цветове

Снимка: www.answerbag.com

След като ви разказахме как да използвате цвета за прелъстяване, ви предлагаме да видите какво издава любимият цвят. Според специалистите предпочитаните багри са изключително издайнически. По тях със сигурност можете да се ориентирате какъв темперамент в интимно отношение крие даден човек. С помощта на любимите дрехи можете да откриете и много повече, стига правилно да разтълкувате всички детайли.

  • РОЗОВО

Този цвят по принцип, заедно с бялото и небесно синьото, се свързва с чистото и детското. Ако обаче сте в една по-зряла възраст, може да издава наивност и доверчивост. Хората, които го предпочитат, вярват, че от магията на първия секс нищо не се е променило, та дори и да са минали доста години оттогава. Жените обикновено флиртуват с огромно удоволствие, но го правят само за забавление и с това се изчерпва интересът им. Затова мъжете не е зле да внимават с розовите жени, ако не искат да се окажат в позицията "прелъстен и изоставен". Ако пък самите представители на силния пол си падат по този цвят, това е сигурен знак, че са от тези, които предпочитатат да посветят страстта и възхищението си само на една дама. Можете да сте сигурни, че няма да простят изневяра, защото и самите те не биха си я позволили.

  • ЖЪЛТО

Жълтото говори за хамелеони в леглото, което би било доста интересно, когато става въпрос за изобретателност и склонност към експериментиране. Щом обаче нещата опрат до променливост в настроението и отношението към интимните ласки, положението не е съвсем за предпочитане. Понякога са ревниви и остри, друг път пък са романтични и емоционални. Случва се да изненадват с нови идеи и доста интригуващ секс, но не разчитайте на това, защото се случва много рядко. Не могат съвсем да се отпуснат, което определено доста пречи на невероятните полови преживявания.

  • ЛИЛАВО

Ето това е цветът на изобретателните личности. Не си падат по безпорядъка и обичат да се отдават на страстта си по точно изпитана методика и подхождат към секса с ясно определена цел. Обикновено задачата им е и двете страни да достигнат до оргазъм - винаги се опитват да удовлетворят партньора максимално и в същото време да доставят и на себе си върховно удоволствие. Мъжете, които обичат лилаво, пък са точно обратно – винаги максимално се опитват да удовлетворят партньорката. Просто приоритет в секса е оргазмът на партньора. Ако се съберат двамата с еднакъв предпочитан цвят, сексът се превръща в съревнование за достигнати оргазми на половинката. 

Очаквайте продължение следващата седмица!

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha