Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Секс пози за бърз и мощен оргазъм

Никак не е приятно да изпадаш в ситуация, в която “почти” да си стигнал до оргазъм. Не че преживяването под завивките трябва непременно да не е било задоволително, просто по някаква причина може да не сте стигнали до желаната кулминация. Затова ще ви предложим две интересни пози, с които гарантирано ще стигнете до бърз и мощен сексуален екстаз. А нали всеки от нас иска именно това?!

Секс осморка

За тази поза не се изискват никакви специфични умения. Като за начало легнете по гръб и сложете две меки възглавнички под дупето си. Важното тук е коленете ви да са притиснати, но самите крака да са максимално разтворени. С ръцете си придържаме тялото на партньора си. Целта е мъжът да проникне под много висок ъгъл. За опора той слага своите ръце до главата ви.

Важно е мъжът да започне да прави осморки непосредствено след проникването. Ключът към успеха тук е движението под формата на осморка, но и във високия ъгъл под, който става проникването. Положителното при тази поза е, че стимулацията и достигането до G точките е много по-лесно.

Със Секс осморка ще удвоите удоволствието си. Въртеливите движения са особено приятни и така половинката ви докосва много силно чувствителната G-точка.

Еротична седалка

При тази поза мъжът сяда на пода и изпъва силно краката си. За опора отново използва ръцете си, но този път те са опънато назад. Жената сяда с гръб към своя партньор, с крака около бедрата му. При тази поза е важно краката на жената да са стъпили добре на пода, а коленете да са сгънати. Жената трябва да свива мускулите на тази си, а мъжът да прави въртеливи движения.

Възможността тук да се докосне G точката е малка, но за сметка на това мъжът може много нежно да гали жената, да я целува по вратлето и така удоволствието да се покачи максимално.

Запомнете, че няма еднаква формула при секс позите. Всеки човек харесва различни неща в леглото и затова е важно да се стремите да доставите удоволствие на вашия партньор, а, разбира се, и той на вас. Само така ще изпитате максимално удоволствие от интимните ласки  и ще стигнете до така желания бърз оргазъм. 

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha