Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Секс пози за мощен оргазъм

За да достигнете до кулминацията в секса е важно първо да започнете с любовна игра. Секс настроението също е важно. Интимният контакт трябва да се запази, за да е максимално удоволствието ви, а и така оргазмът ще е по-силен, ако усещате партньора си плътно до себе си.

Ето и позите, с които най-често се стига до мощен оргазъм.

  • Задна прашка

Това е любима поза на много жени и мъже. Основната причина за това е, че е много мръснишка. Това увеличава много сексуалната възбуда. Също така самият ъгъл на проникване позволява стимулация на G точката.

  • Ездачка

Тук жената поема нещата под свой контрол и може да избира темпото на движение – бавно, бързо, нежно, грубо. При тази позата жената е господарката. Неслучайно е една от любимите на много жени. С нея едва ли ще има човек, който да не стигне до мощен оргазъм.

  • Високо вдигнати крака

Една от най-сигурните пози за достигане на мощен оргазъм е именно тази. Причината е, че проникването става по-дълбоко и така усещането за жените е още по-приятно и възбуждащо. Освен това тръпката е по-силна, когато имате интимен контакт с партньора си и виждате какво му харесва. Така усещате всяка емоция на човека до вас. Единственият минус е, че така краката ви могат бързо да се уморят. Затова дерзайте смело и запомнете, че добрата практика води до успехи в леглото!

  • Ездачка в гръб

Тази поза е много приятна и възбуждаща за силния пол. Освен това при нея проникването позволява силна стимулация на G точката и така лесно ще стигнете до мощен оргазъм. Добре е именно жената да води в движенията, тъй като ако мъжът се движи прекалено активно, жената може да я заболи.

Това са основните пози за достигане на мощен оргазъм, но е важно винаги да се водите от вашите желая и предпочитанията на партньора си. Така със сигурност насладата ще е максимална, а оргазъма – гарантиран! 

 

Снимки:
Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha