Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Проучвания»
Печат

Адреналин в интимността

Снимка: SHUTTERSTOCK.COM

Всеки, който държи на разнообразието в сексуалния си живот, обича да сменя не само позите, но и местата за интимни ласки. Вероятно всеки може да се сети за безброй нетрадиционни места за правене на секс, само че колко от тях са свързани с адреналина от високите скорости?! И нямаме предвид да се забавлявате на задната седалка на колата, докато някой приятел шофира.

Пробвали ли сте подобно нещо, само че докато партньорът/ката ви кара?! И макар че повечето от нас се опитват да бъдат спонтанни в секса, все пак ставаме доста предпазливи, когато страстта може да ни нарани. Да не говорим, че заради подобно нещо със сигурност може да се окажем в ареста. Само че някои двойки смятат, че рискът определено си заслужава и нямат нищо против да рискуват. Е, това важи за Щатите, но нищо чудно да се е случвало и по нашите географски ширини, просто да не се е разчуло.

Според данните от скорошно проучване на Harris Interactive 11% от хората от другата страна на Океана признават, че са правили секс в движение. За целта на изследването са анкетирани 1832 шофьори и резултатите доста притеснили властите. Очевидно водачите трудно задържат погледа си на пътя, когато нагонът си каже думата.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha