Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Проучвания»
Печат

Внимавайте с гаджето през януари

Човешките взаимоотношения са сложно нещо, особено когато става въпрос за интимни такива. Оказа се обаче, че има месец, през който разбирателството между двойките е доста по-трудно в сравнение с останалата част на годината.

Според британско допитване месецът, в който най-много връзки приключват, е януари. Дали причината е все още празничната еуфория от новогодишната нощ, с която искат да започнат нещо ново, или просто трябва да стартират годината на чисто... Все основателни причини от гледна точка на влизането в рутина.

Повечето от анкетираните изтъкват именно подобни причини. Като допълнение добавят финансови проблеми, депресиращо време и натиск на семейството. Стресът по Коледа и желанието за ново начало обаче са в основата на разделите. А ако се чудите защо не си спестяват напрежението по празниците, приключвайки всичко преди тях, отговорът е, че никой не иска да прекара тези дни сам.

Следващият критичен за отношенията месец е март.

"Коледа е стресово време от годината, което често може да причини търкания във връзката. В съчетание с мрачното настроение през януари много двойки губят ориентация. Не е изненадващо, че много не успяват да се справят с този период", заяви представител на сайта Vouchercloud, който осъществил изследването.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha