Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Проучвания»
Печат

Всяка шеста жена изневерява

Снимка: www.flirt-fever-weblog.de

Може да се каже, че вече лятото е в разгара си и всички са на морска вълна. А край брега като че ли хормоните пощуряват, страстите се разгорещяват, телата се разсъбличат и започват изпепеляващите флиртове. Именно това е и периодът, в който стават най-много изневери, но като че ли тях ги свързваме повече с представителите на силния пол. Мъжете обикновено са по-фриволни в интимността и нямат никакъв проблем с количеството различни партньорки, даже го предпочитат, защото забавлението е гарантирано.

Нека все пак не подценяваме и дамите, които са майсторки в това да прелъстяват. Оказа се, че колкото и да вярваме на твърдението, че жените са по-верни, всяка шеста е прелюбодейка. Дори според изследванията в последните години господата сериозно отстъпват позициите си в това отношение. Броят на жените, които са се изкушили да палуват с чужд мъж, се е увеличил с 40%, докато мъжете стават доста по-косервативни и морални.

В основата на тази промяна според американските специалисти е нарастващата финансова независимост на нежния пол. И докато всеки четвърти мъж изневерява понеже е нещастен, една от две жени го прави по същите причини, за което много са помогнали и сайтовете, които направили намирането на партньор за изневяра много по-лесна задача

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha