Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Проучвания»
Печат

Защо жените изневеряват

Трудно може да се определи кой от двата пола изневерява повече. По принцип мъжете говорят повече за похожденията си, защото обичат да се хвалят. Дамите пък са малко по-потайни в това отношение, което изобщо не означава, че нямат своите мръсни тайни.

Нека обаче се концентрираме върху причините, поради които дамите изневеряват. Според последното изследване на тази тема, направено от американски сайт за запознанства, става ясно, че сред основните причини са носенето на чорапи по време на секс и мръсните думи в леглото. Затова, господа, ако си мислите, че така ще възбудите половинките си, жестоко грешите.

Друго нещо, което никак не допада на дамите, е липсата на джентълменство като издърпването на чаршафите през нощта например. Все пак всяка жена обича внимание и иска да се чувства обгрижвана, което също така е пряко свързано и с нарцисизма и липсата на такъв. Не забравяйте, че секс се прави заради двамата, а не само заради задоволяване на собственото ви желание. Липсата на добър секс също е сред лошите навици, които карат жените да изневеряват.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha