Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Проучвания»
Печат

Сексуалните фантазии на мъжете

Снимка: tchadquarterly.com

Един от най-често коментираните въпроси, когато стане дума за секс, е какво мислят партньорите по време на акта. Всъщност защо изобщо трябва да мислят за нещо, при условие, че се наслаждават един на друг?! Не е ли признак това на някакъв проблем във връзката? Вероятно всеки ще се запита именно това, като види резултатите от британско изследване на Cosmopolitan, което установило какво занимава мислите на мъжете по време на палуване.

Оказало се, че докато господата се забавляват с приятелката си, из главата им се въртят пориви за тройки, секс с приятелките на партньорката им, както и с колежки. Всъщност представителите на силния пол не спирали да фантазират за повече авантюри в леглото. Ако трябва да го представим в цифри, калкулацията показва, че около 50% от обвързаните мъже тайно мислят за секс със своя приятелка, а 18 на сто от женените господа биха желали да спят със своя колежка. 32 % от обвързаните мъже искат да спят с приятелка на партньорката си, а други 32 на сто от свободните представители на силния пол искат секс с бившата си.

И макар че в мислите си явно преминават през доста легла, едва половината признали, че са правили секс за една нощ. Една трета от анкетираните били категорични, че им се иска да са спали с повече жени, а 42% от участниците в допитването признали, че са изневерявали на партньорката си заради скука във връзката си.

Истината е, че британците харесват разнообразието. 37 % се похвалили, че са се снимали, докато правят секс, 72 % практикували текст секс, а 28 % опитвали садо-мазо. Е, тройката си остава фантазия номер едно, като над половината от 732-та анкетирани мъже заявили, че са склонни да въведат трети човек в спалнята.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha