Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Проучвания»
Печат

Кои са най-уверените любовници?

Снимка: http://swoonworthy.net/

Всеобща заблуда е, че сред европейците най-добрите любовници са французите. Според най-новото проучване по темата първенци в това отношение са швейцарците, следвани от холандците и австрийците. Така че ако имате проблем с темперамента и либидото на нашенци, по-добре се ориентирайте някъде на Запад.

Топ 5 на господата с качествен сексуален живот се допълва от испанците и италианците. Шестата позиция е едновременно за Белгия и Германия, след което идват Франция, Швеция, Финландия, Норвегия и Великобритания. Защо интимните способности на българите са пренебрегнати, остава мистерия.

Най-срамежливите обаче в любовта са британците, които предпочитат традиционния секс. Те не са склонни да експериментират, а еротичното бельо е тема табу за повечето от тях.

14 % от финландците пък са почитатели на нетрадиционните ласки и обичат да заснемат палуванията си. Задръжките им се обаждат, когато става въпрос за секс на публични места. В това отношение британците са по-разкрепостени, освен това си падат и по секса за една нощ.

Сред най-изневеряващите са датчаните и финландците, така че ако си имате работа с такива, гледайте да не се задълбочавате в сериозни отношения.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha